Comet ๐Ÿถ

Iโ€™m in foster. Submitย an applicationย to start the online adoption counseling process.

Please read the info below before applying to adopt!

  • Animal ID#: A316872
  • Dog Name: Comet
  • Dog Sex: Male
  • Approximate Age: 2 years
  • This precious soul has had a horrid life, and it breaks our hearts. He has been torn up by other dogs and seemingly is scared to be hit or harmed by people. Watch a video of him here. He needs immediate placement to start getting TLC. He is a very soft soul who simply wants to be loved and is sweet as pie. He participates in shelter playgroups with gentle and dainty dogs. He truly deserves a happy ending. He needs some TLC and to know he is now safe and will be fed and cared for. With some pampering in a home, he will be happy as a clam and gorgeous!
  • Don’t miss “Day one of the rest of his life ๐Ÿ‘” photos from his foster below!

Submit an application to start the online adoption counseling process or to find out more about Comet.


๐Ÿ‘ Just look at Comet absolutely flourishing in foster with Joanne!!!
๐Ÿ—ฃ Joanne says, โ€œComet (I now call him Buddy) is doing great! His open wounds have healed and just a few scabs are left. He is such a good boy. He is learning to run – I think he spent his life chained up. He has put on a couple pounds too! He is just a joy. I canโ€™t believe heโ€™s only been here a weekโค๏ธโ€

Meeting Dogs at the Stockton Shelter

The shelterโ€™s kennels are loud, stressful places for dogs. Some dogs express that stress by exhibiting behavior inside a kennel that they will not show otherwise. Please ask to take the dog you are interested into a play yard and spend some time getting to know him or her in that more relaxed environment. For more information on meeting dogs at the shelter, please read this article.

Ask About Our Adoption Counseling!

SSPA offers adoption counseling via email for large-breed dogs at sspadogs@gmail.com. To learn more, visit our adoption page.

Not ready to adopt?

Wonโ€™t you please help by sharing us with your friends, family and followers?

Like us on Facebook! Follow us on Instagram!

#sspa #findlove #alldogsmatter #sactown #foster #adoptdontshop #donate #sacramento #stockton #norcal

%d bloggers like this: