Bentley ๐Ÿถ

  • Animal ID#: A316247
  • Dog Name: Bentley
  • Dog Sex: Neutered Male
  • Approximate Age: 5 years
  • This gorgeous guy just might be the happiest dog ever! He’s a total wiggle butt – and that tail just doesn’t stop wagging! He’s always super happy to see people! He’s affectionate, active, silly and happy as a clam! He participates in shelter playgroups with gentle and light-play female dogs. We suspect he would be OK with mannerly children. He’s absolutely fabulous!!!

Submit an application to start the online adoption counseling process or to find out more about Bentley.

Meeting Dogs at the Stockton Shelter

The shelterโ€™s kennels are loud, stressful places for dogs. Some dogs express that stress by exhibiting behavior inside a kennel that they will not show otherwise. Please ask to take the dog you are interested into a play yard and spend some time getting to know him or her in that more relaxed environment. For more information on meeting dogs at the shelter, please read this article.

Ask About Our Adoption Counseling!

SSPA offers adoption counseling via email for large-breed dogs at sspadogs@gmail.com. To learn more, visit our adoption page.

Not ready to adopt?

Wonโ€™t you please help by sharing us with your friends, family and followers?

Like us on Facebook! Follow us on Instagram!

#sspa #findlove #alldogsmatter #sactown #foster #adoptdontshop #donate #sacramento #stockton #norcal

%d bloggers like this: