Coop ๐Ÿถ

  • Animal ID#: A312501
  • Dog Name: Coop
  • Dog Sex: Male
  • Approximate Age: 6 years
  • This handsome, compact guy is all about his people! He will walk beautifully by your side and really wants to please. He’s very gentle and will sit for affection. He needs a little sweet talking, and when you get low to the ground that really helps this very gentle and sweet boy! He participates in shelter playgroups with gentle and dainty dogs and prefers females. He’s a doll who’s ready for a loving family!

Submitย an application to start the online adoption counseling process or to find out more about Coop.

Meeting Dogs at the Stockton Shelter

The shelterโ€™s kennels are loud, stressful places for dogs. Some dogs express that stress by exhibiting behavior inside a kennel that they will not show otherwise. Please ask to take the dog you are interested into a play yard and spend some time getting to know him or her in that more relaxed environment. For more information on meeting dogs at the shelter, please read this article.

Ask About Our Adoption Counseling!ย 

SSPA offersย adoption counseling via email for large-breed dogs at sspadogs@gmail.com. To learn more, visit our adoption page.

Not ready to adopt?ย 

Wonโ€™t you please help by sharing us with your friends, family and followers?

ย Like us on Facebook!ย ย Follow us on Instagram!

#sspa #findlove #alldogsmatter #sactown #foster #adoptdontshop #donate #sacramento #stockton #norcal

%d bloggers like this: